toate categoriile
EN
[fotografii:titlu]

Grupul GRG-Zhuoou


ANCHETĂ
Descriere

Gips armat cu fibră de sticlă (GFRG sau IBC) (pentru interioare sau zone protejate) este un compozit din gips alfa de înaltă rezistență, armat cu fibre de sticlă, care poate fi turnat din fabrică în aproape orice formă sau dimensiune. GFRG (sau GRG) este un material necombustibil (rezultatele testelor privind propagarea flăcării și valorile de dezvoltare a fumului conform ASTM E-84) și chiar și cele mai mari părți cântăresc doar 2-3 lire pe picior pătrat (10-15 kg/m2) . Similar cu turnările tradiționale din ipsos, dar considerabil mai ușor și mai puternic, gipsul armat cu fibră de sticlă este de obicei finisat pe teren cu orice vopsea de interior. Rosturile pot fi lipite cu bandă, iar finisarea este similară cu finisarea gips-cartonului. Utilizarea materialului reciclat post-consum, faptul că piesele turnate GFRG sunt realizate la dimensiune și sunt concepute pentru a minimiza încadrarea excesivă, face din Gipsul armat cu fibră de sticlă o alegere favorabilă pentru proiectele LEED sau de construcții ecologice.


GRG-001

GRG-002

GRG-003

GRG-005

GRG-006

GRG-007

GRG-008

GRG-012

GRG-009

GRG-013

GRG-014

GRG-015

Pentru mai multe detalii, dați clic Descarcă!

Proprietăți fizice
Valoarea proprietățiiMetoda de testare/Rezultat
Duritatea BarcolASTM-D-2583 105 puncte
ComprimareASTM-C-39 5,800 psi
CTE medieASTM-D-696 5.4 x 10-6 in./in./F°
DensitateASTM-D-792 110 lbs/ft cu.
Inflamabilitate – Materiale de clasa IASTM-E-84 0 Flacără/ 0 Fum
Rezistență la încovoiereASTM-D-790 4,192 psi
Puterea impactuluiASTM-D-256 12.9 ft. lbs./in
de tracțiuneASTM-D-638 1,340 psi
Greutatea unității (lbs./sq.ft. at)

1 lbs.


aplicatii

Gips armat cu fibră de sticlă (GFRG sau IBC) este un material economic și este utilizat într-o gamă largă de aplicații arhitecturale, cum ar fi tavane, acoperiri de coloane, panouri decorative de perete, cupole, console, elemente sculpturale, pereți etanși, golfuri de lumină și multe altele.

Avantaj competitiv

Gips armat cu fibră de sticlă (GFRG sau IBC) este gips alfa „turnat subțire” alb care este finisat pe teren sau poate fi grunduit/finisat din fabrică, în funcție de aplicația specifică. Acolo unde odată se foloseau „turnări de ipsos” tradiționale, gipsul armat cu fibră de sticlă (GFRG sau GRG) este acum specificat datorită rezistenței sale ușoare, superioare și ușurinței de transport/instalare.

• Ușoare

• Instalat cu sisteme din industria tradițională de gips-carton

• Poate fi îmbinat cu gips-carton și vopsit într-un mod similar pe sistemele de fațadă interioară

Întrebări și răspunsuri ale clienților
    Nu s-a potrivit cu nicio întrebare!
ANCHETĂ
SUNTEM ÎNTOTDEAUNA LA DISPOZIȚIA DVS.!
Vă rugăm să dați clic aici pentru a ne contacta